You are here:

ISPS- Certificering & Consultancy

ISPS

Zorgeloos navigeren door de wereld van ISPS

De wereld van vandaag wordt geconfronteerd met tal van uitdagingen op het gebied van veiligheid en beveiliging, met name in de maritieme sector.

De International Ship and Port Facility Security (ISPS) Code is een cruciaal instrument om de veiligheid van schepen en havenfaciliteiten te waarborgen en te verbeteren.

Beveiliging, veiligheid en compliance zijn geen producten, maar processen. Bereidt u zich voor op een audit, of heeft u er net een gehad?

Ons team van gecertificeerde consultants gidst u doorheen de internationale codes, richtlijnen en verordeningen.

If you think compliance is expensive, try non-compliance.

Welkom bij Rombit Solutions, het toonaangevende bedrijf op het gebied van beveiliging van de scheepvaartindustrie. Wij zijn er om uw bedrijf te helpen bij het voldoen aan de strenge eisen van de International Ship and Port Facility Security Code (ISPS-code). Onze diensten zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving op zee en op de haven.

Waarom zou uw bedrijf onze diensten moeten afnemen? Ten eerste zijn de regelgeving en compliance rondom ISPS complex en veranderlijk. Wij zijn hier om u te begeleiden door deze processen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf aan alle eisen voldoet. Als u niet voldoet aan de ISPS-code, kan dit ernstige gevolgen hebben voor uw bedrijf, zoals boetes en vertragingen.

Ten tweede bieden wij u de nieuwste technologieën en beveiligingsmethoden. Onze experts zijn getraind in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en hebben de vaardigheden om uw bedrijf te beschermen tegen allerhande dreigingen.

Bovendien kunnen we uw bedrijf helpen bij het opstellen van beveiligingsplannen en het trainen van uw personeel. Dit zorgt voor een proactieve benadering van beveiliging en vermindert de kans op incidenten. Door het implementeren van deze plannen, kunt u ook het vertrouwen van uw klanten vergroten en uw reputatie verbeteren. Ook kunnen we naast adviseren ook alle hardware leveren, installeren en onderhouden.

U hoeft geen interne beveiligingsafdeling op te zetten en te onderhouden, en u hoeft niet te investeren in de nieuwste technologieën. Wij nemen deze verantwoordelijkheden van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

In het kort, Rombit Solutions biedt uw bedrijf de expertise, technologie en efficiëntie die nodig zijn om te voldoen aan de ISPS-code en uw bedrijf te beschermen tegen dreigingen.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen bij het implementeren van effectieve beveiligingsoplossingen.

Neem contact op.

+32 3 653 08 38

Maandag-Vrijdag : 7:30 - 16:00


  Uw bedrijf. Onze ecosfeer.

  Wij zijn doorgaans actief in high risk-omgevingen, waar veiligheid en beveiliging een license-to-operate vormen. De laatste 20 jaar hebben we ervaring opgebouwd door te werken voor industriële havenbedrijven (ISPS-verordening), Seveso-bedrijven en binnen andere uiterst strategische en beveiligde omgevingen. 

  We beschikken dan ook over de nodige officiële certificaten waarmee we onze klanten een volledige wettelijke naleving kunnen garanderen.

  Industrial Security Solutions
  Securing the most challenging industrial sites
  Security Solutions
  System Integrator Approach
  Taking care of the full lifecycle of your project
  Our Approach
  High Risk Environment Specialists
  Where safety and security form a licence to operate
  About Us
  Previous slide
  Next slide

  Access Control

  Electronic Access Control

  Tailored to any site size or need, and fully compliant with ever changing regulations
  View details

  Fire Detection

  A-grade fire and smoke sensors

  Extendable with infrared cameras, heat detection and image analysis techniques
  View details

  Video Surveillance

  Automated Security Cameras

  Supported by a management dashboard with enhanced playback and analytics
  View details
  Vertrouwd door toonaangevende merken.